hits

Planlegging av jenterom!

Hei på dere igjen! Jeg er så heldig å være mamma til tre flotte barn. To gutter og så kom jenten til slutt. Og nå holder vi på med å lage hennes barnerom. Veldig spennende og gøy! Og ikke minst deilig! hehe slippe å holde pusten for å ikke vekkene henne! Men over til det gøye!
Jeg har i dag sneket meg inn på Lekmer.no og sett på ting og leker som jeg godt kunne tenkt meg på rommet hennes. Så jeg satt i sammen en slags ønskeliste kan man si! Med alt det fine de har inne på nettsiden så kjenner jeg at jeg kunne laget mange jenterom og vært like fornøyd med alle sammen! Ta en titt mer direkte link her! 
Happy Friend Princess, Dukkevugge / Dollsworld, Badedukke med badekåpe,, 41 cm, Gutt / Disney Princess, Palace Pets, Kosedyr, Pumpkin / Pumpkin, Ugle, Pute, Heklet, Rosa / Smallstuff, Matte, Heklet, 120 cm, Stripete/lilla / Littlephant, Bean bag, Heklet, Nina, Hvit / Kids Concept, Armstol, Beige / Kids Concept, Star, Bokhylle, Rosa / Majvillan, Tapet, Dragehimmel, Rosa
Nå ser jeg veldig frem til å få ferdig gulv og litt lister så er jeg klar for å shoppe jeg!
Lermer.no here i come!
Dette innlegget inneholder anonselinker.

2 kommentarer

Anita Johansen

09.05.2015 kl.15:43

Utrolig masse flott :-)

Klem fra anita

13.05.2015 kl.11:53

Gøy å fikse barnerom :D

Skriv en ny kommentar

isadoras lille univers

isadoras lille univers

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv