hits

Dagen i går.

Alt i alt var dagen i går fin. Startet med at det høljet ned når vi skulle gå dit toget startet. Men fint vær når vi gikk i taget heldigvis!! Her var det på med finstasen på allemann og en del dugnads jobbing. Kjekt å kunne bidra men veldig kjedelig at det er sure mennesker som har meninger om alt mulig som ikke angår seg selv!

Men men. Mitt antrekk var Askøy bunad. Jeg synes det er veldig kjekt å kunne bruke bunaden når muligheten byr seg!

De to minste hadde festdrakter. Leon hadde en fra reflex som er kjøpt for 4 år siden og Emilie hadde troll sin festdrakt. Begge veldig fine! Theo hadde dressjakke med matchende bukse og en fin skjorte inni.

Kaker ble det også. Etter at alt dugnadsarbeidet var over spiste vi rømmegrøt. Og tok med kaken og fikk kaffe hos noen venner av oss. En fin avslutning på feiringen!

Én kommentar

Anita Johansen

19.05.2015 kl.13:18

Ser ut som dere hadde en flott 17 mai alt i alt ja. Fine klær og gode venner :-) Desverre er det alltid noen som har meninger og tror de er bedre enn andre. Drit i de, de har ett problem derfor er de slik

Ha en flottings dag :-)

Skriv en ny kommentar

Y Brandt

Y Brandt

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Men også om min kroniske migrene, av den grunn at jeg håper jeg kan hjelpe noen der ute med mine tips og triks. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv