hits

Shopping?

Ingen hemmelighet at jeg liker shopping... Men akkurat nå for tiden er jeg blitt litt flinkere å ikke være så impulsiv. Så jeg var inne på Kid interiør på Bergen storsenter her hin dagen. De har mye fint og ikke minst en stor butikk så man kan faktisk se hva de har. Det verste jeg vet om er rotete butikker. Og det er jo ofte de butikkene som har for små lokaler. Jeg fant mye fint på min by tur. her kommer det noen bilder av ting og tang på min ønskeliste.

Vi har nyoppusset (for et år siden) soverommet vårt. Nå Emilie flytter inn på eget rom så blir det bedre plass fordi hun har jo sengen og kommode som skal inn på hennes rom. Da kan mor boltre seg litt og hva er vell gale da med litt planlegging? Jeg tenkte kanskje en stol den type benk som du ser på bildet. Kunne så klart ønske meg en sånn benk. Men vet ikke helt om det er plass. 

Emilie som nettopp har fått større dyne trenger noe flere dynetrekk ettersom at hun har noe fra når jeg var liten noe som er veldig koselig da. Men ellers har hun et med prinsesse sofia. 

Forhåpentligvis snart sommer hehe. Såda tenkte dette burde være en hitt.

Synes dette er bare så skjønt men tøft samtidig. 

Så bare elsker fargene under. Er helt meg.

Noe som så absolutt er på min ønskeliste et det & tegnet. Stooooore!  Så utrolig tøft! Og korgen i kobber! Tenk å ha den på bordet med litt frukt i.  Også bare digget jeg de dyreskallene!  Så lekkert!

Nei anbefaler deg en tur i denne Kid butikken hvis du skal på kid altså!

Vi blogges.

Én kommentar

Anita Johansen

08.06.2015 kl.20:50

Ja her var det mye flott :-) Må ha meg en tur innom å se

Skriv en ny kommentar

Y Brandt

Y Brandt

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Men også om min kroniske migrene, av den grunn at jeg håper jeg kan hjelpe noen der ute med mine tips og triks. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv