hits

Nye negler!

I dag blir det nye negler! Åååå jeg gleder meg!! Veeeeldig! Akkurat nå har jeg veldig fokus på meg selv.. Høres jo litt egoistisk ut men etter å ha fått tre unger så er det vell litt på tide! Så derfor trenings senter, nye negler og jeg prøver å kose meg med litt sunnere alternativer. Kjenner det virkelig er tiden for det! For over et år siden var jeg alvorlig syk da Emilie ble født. Det satte vell ting i perspektiv og er vell litt av grunnen til at jeg kanskje setter litt mer pris på ting nå enn før. 

Aner ikke hva jeg skal ha på neglene av farger og sånn men vil ha noe fresht! Det er jo liksom sommer! haha Kommer bilde senere av hvordan de ble!

Ha en fin dag!

3 kommentarer

Iselin Renée

11.06.2015 kl.16:23

Kjempe fine negler :)

Anita Johansen

11.06.2015 kl.17:58

Godt å ha litt tid på en selv også :-) Gleder meg til å se neglene dine :-)

Y Brandt

12.06.2015 kl.07:18

Iselin Renée: takk for det! Det var deilig å få fikset de i går :)

Skriv en ny kommentar

Y Brandt

Y Brandt

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Men også om min kroniske migrene, av den grunn at jeg håper jeg kan hjelpe noen der ute med mine tips og triks. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv