hits

Mornings!

Så var det søndag igjen... Synes ukene går så utrolig fort! Ny dag og nye muligheter sier folk. Men tenkte å vise noe bilder fra i går. Jeg var faktisk flink! Laget drink! (noe jeg ikke var født til å gjøre) dette var faktisk den første gode drinken jeg har kart å lage i en alder av 27 år! hehe Fantastisk! 

Gårsdagen drink. Strawberry daiguiri. Ikke akkurat som de ordentlige man får ute. Men den var god nok! Jeg brukte en hel pose med frossene jordbær. 1,5 glass med vann. 3 ss sukker. En god dæsj sitron juice. og en god dæsj med vodka Det kan sløyfes så blir det deilig smoothie. Viktig å kose seg litt. Og jeg synes at smoothie er en fin måte å gjøre det på. Fin måte å kose seg i hverdagene. 

I går ble det videre titting på serien vi følger med på.. I dag ser jeg for meg litt husarbeid, blogging, og masse kaffe. Så jobb. 

 

Hva er din plan i dag? 

 

#søndag #Smoothie #strawberrydaiguiri #Jordbærdrikk #jordbær #sommer #sommer2015 #lørdag

4 kommentarer

siljesolstad93

14.06.2015 kl.09:11

du har samme stuebord som meg :D

Y Brandt

14.06.2015 kl.09:17

siljesolstad93: Stilig! har ikke sett det i butikk eller på noen av inspirasjons sidene på FB før eller siden vi kjøpte det. jeg liker det veldig godt. men det er litt stort for vår lille stue.

sunandmoon

14.06.2015 kl.09:30

god morgen til deg! de såg veldig godt ut! :) håper du får en fin søndag! :)

Anita Johansen

14.06.2015 kl.18:01

så kjempe deiligt ut :-) Ha en flott søndag

Skriv en ny kommentar

Y Brandt

Y Brandt

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Men også om min kroniske migrene, av den grunn at jeg håper jeg kan hjelpe noen der ute med mine tips og triks. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv