hits

Kutter du sukker?

God morgen!

Nå om dagen hører jeg og leser jeg om mange som prøver å leve sunnere med blandt annet å kunne ned på sukkeret. Mitt tips er å ikke for streng ikke kutt men bytt ut. Tar man bort noe veldig godt som man uten å tenke over det men er avhengig av så blir man poco loco!!

Mitt tips bruk søte bær som sukker! I går spiste jeg havregrynsgrøt til kvelds men i steden for sukker og kanel på toppen hadde jeg bringebær og blåbær. Helt utrolig hvor godt det var! Faktisk i mine øyne mye bedre!

Er dette noe du kunne tenke deg å prøve?

#havregrynsgrøt #havre #mat #bær #bringebær #blåbær #sunnmat #sommer2015

2 kommentarer

Iselin Renée

19.06.2015 kl.06:58

Jeg har kuttet sukker, bruker sukrin+ og stevia som søtning i stedet. Funker veldig bra for meg :) Bær kan også brukes ja, og banan er veldig fint som søtning :)

Anita Johansen

19.06.2015 kl.09:41

Ja bær er godt istedenfor :-)

Skriv en ny kommentar

Y Brandt

Y Brandt

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Men også om min kroniske migrene, av den grunn at jeg håper jeg kan hjelpe noen der ute med mine tips og triks. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv