hits

Pipmet havregrøt!

Hei på dere!

En liten confession, jeg blir veeeeldig lett påvirket av andre når det gjelder kosthold. Er jeg mye i lag med folk som spiser mye salat så er det det det går i både på jobb og på hjemmebane. Nå de siste ukene har det vært en del kolleger som spiser mye havregrøt. Og jeg har hevet meg på der. Men for min del synes jeg det blir for kjedelig å spise med kanel og sukker på med smørøyet i midten. Så jeg har eksperimentert litt... Gode gamle havregrøten er faktisk blitt pimpet opp av meg!Dagens grøt med kokkus sukker og banan! Anbefales på det sterkeste! Kokkus suker får du kjøpt enten hos iherb på nett etter hos helsekost. Og det smaker himmelsk!

Jeg har prøvd andre varianter som med blåbær og bringebær på toppen. Eller med solsikkekjerner i grøten. Det er jo kun fantasien som setter grensene her!

 

Prøv noe nytt da vell!

 

#havregrøt #frukt #kokussukker #prøvnoenytt #mat #kosthold

4 kommentarer

Mittfamilieliv

29.06.2015 kl.13:54

Så veldig godt ut :)

Tone Utne

29.06.2015 kl.16:33

Mmmm.. ;) dette så deilig ut! :D Jeg er selv havregrøt junkie, og topper grøten med det ene og det andre. På bloggen min har jeg en del andre varianter av havregrøt og byggrynsgrøt hvis du vil variere litt eller trenger ny insirasjon! ;) Ligger under frokost-tips ;)

Ha en strålende mandag videre! :)

Y Brandt

29.06.2015 kl.16:41

Tone Utne: høres spennende ut Tone =) skal ta en titt på hva du har å by på=)

Tone

30.06.2015 kl.12:12

Å, det der så veldig godt ut. Jeg prøver alt mulig nytt. Så mye at vi nesten har glemt det tradisjonelle. :)

Skriv en ny kommentar

Y Brandt

Y Brandt

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Men også om min kroniske migrene, av den grunn at jeg håper jeg kan hjelpe noen der ute med mine tips og triks. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv