Kino date!

Fredag skulle jeg på kino med min bestevenninne Rosmari som også er min niese. Vi skulle se Magic Mike XXL!!! Men gjett hva? Hun ble "dårlig" på jobb og måtte gå tidlig hjem fra jobb stakkers. Hun skrev til meg at hun skulle prøve å sove det av seg. Jeg syntes jo veldig synd på henne. Men tenkte at vi fikk heller ta det en annen dag. Senere kom meldingen hun var ikke bedre og datteren Pernille hadde begynt å kasteopp. Så kinoen ble avlyst. Jeg ble jo så klart veldig skuffet ettersom at jeg hadde gledet meg i flere måneder! Men er man syk så er man syk!

Så kommer mannen hjem han har vært ute. Og jeg sider jeg blir hjemme. Rosmari og Pernille er syke. Da ringer telefonen og jeg skjønner ikke noe. Rosmari ringer hun sier snu deg jeg går ut på plenen vår for å få bedre dekning. Hun sier snu deg. Jeg tenker hun snakker til Pernille. Så sier hun snu deg! Og jeg hvem snakker du egentlig til? Jeg snur meg og hvem står der? Jeg skjønner ikke noe. Jeg er så overrasket at jeg bare forsetter å snakke i telefonen til henne haha!

Mannen og Rosmari hadde planlagt i flere måneder å overraske meg med kino, middag og ut på byn! Hadde en fantastisk kveld!!!

#kino #magicmike #mahicmikexxl #overrasket #venner #bestevenn #fantastiskkjæreste <3

2 kommentarer

Tone

05.07.2015 kl.20:22

Herlig. Flott overraskelse. EEElsker overraskelser, særlig sånne som jeg vet om. :)

Anita Johansen

09.07.2015 kl.16:55

Ja kjekt med overaskelser, så kjekt at dere koste dere :-)

Skriv en ny kommentar

isadoras lille univers

isadoras lille univers

27, Bergen

Hei på dere lesere! Jeg er Yvonne. Jeg er 27 år, bor utenfor Bergen og skriver om det som måtte falle meg inn i dag. Jeg har tre barn, to gutter og en jente. Kontakt meg gjerne på yj@bkkfiber.no eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits