hits

Bamser

Hvis vi alle tenker tilbake så har vell vi alle en gang hatt en kosebamse eller en falt for en skjønn bamse. Jeg elsker å lage ting. Og dette drar mine unger stor nytte av. Når jeg gikk gravid med min mellomste bukkende bruse fikk jeg en stooooor dille. Hekle bamser! Det begynte med en til Theo. Så måtte jo lille leon få også! Så måtte jo mine små nevøer få og det ballet på seg. Jeg fikk plutselig bestillinger og folk spurte etter. Faktisk en dagmamma som ønsket å gi til sine dagbarn. (noe så skjønt og snilt!!)Tenkte jeg skulle vise dere min dille som har vart av og på i nå snart 5 år!  Vært klar for masse bilder! hehe
Alle er unkie og laget for å være det.

De fleste her er solgt eller gid bort i gave. De fleste barna som kommer til i venneflokk eller familie får en slik en. 


Denne her en av mine favoritter! Bare så skjønn med hjerte på magen! Og jeg har hørt fra flere som har disse dukkene at de er med overalt og noen er blitt kosen. *Da smelter jo mitt hjerte!*

Gjengen over og under var noen av de første jeg lagde. Etter det har de jo utviklet seg til å bli mer unkie fra hverandre.Han over var en veldig spesifikk bestilling. Men veldig gøy å lage!  
Nå er jeg i gang igjen! Og har nye ider og nye tanker og bare sååååå inspirert! hehe kommer nok flere bilder en annen gang av nye kreasjoner.

 

#bamser #diy #homemade #hjemmelaget #dukker #Kosedyr #hjemmelagdekosedyr #heklet #hekletkosedyr #hekletbamse 

8 kommentarer

irenglede

15.07.2015 kl.08:55

Haha. Det innlegget vekket minner fra barndommen. Jeg og lillebroren min syntes det var veldig gøy å lage dukker og bamser selv. Min dukke ble hetende Gurimalla og broren min sin kalte han Flathue. Ler den dag i dag når jeg tenker på den dukken. Hode av et stykke flat skumgummi trukket med gammelt sengetøystoff, heklet kropp og hyssinghår.

Tone Iren

15.07.2015 kl.08:58

De var kjempefine!!!! :-))

isadoras lille univers

15.07.2015 kl.12:17

Tone Iren: takk for det=)

isadoras lille univers

15.07.2015 kl.12:18

irenglede: hehe ja er ikke alltid de dyreste lekene som lager minnene =)

Sentrumjenta

15.07.2015 kl.15:29

Så søte!!:D

isadoras lille univers

15.07.2015 kl.17:42

sentrumjenta: Takk :D

irenglede

16.07.2015 kl.08:06

8D

Anita Johansen

17.07.2015 kl.20:41

Bare elsker disse bamsene <3 og ungene elsker de og

Skriv en ny kommentar

isadoras lille univers

isadoras lille univers

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv