hits

Interiør- mote eller avhengighet?

Interiør er blitt som kles moten... Vi skifter farge på veggene i stuen like ofte som vi er hos frisøren... Det har vært slik for meg. For min del så har jakten på wow-effekten vært et jag. Å være på besøk hos andre som hadde det "finere" enn meg var som en oppslukende opplevelse der jeg bare sugde til meg all den inspirasjonen jeg kunne! Men så var det det da... Hva er egentlig meg? Der er jeg nå. Jeg har lært meg å like det andre har uten å måtte skape noe lignende.  Veggene i stuen gikk fra å være den fargen vi kjøpte huset med til Krem, så til gullsand, til hvit til matrix til beige. Men nå har jeg tenkt litt mer sånn. Hva liker jeg egentlig? hva liker samboeren min? hva kan vi begge like? 

Sånn det er her jeg bor og jeg vet mange føler på dette. Ikke alle sier det høyt men noen gjør det. Presset på å ha det fint eller mest moderne. Kavet etter å ha et hjem andre sier "ååå så nydelig! Jeg vil bo her!" Hysteriet er faktisk nesten like gale som "sommerkopp"-hysteriet. Mange handler interiør og møbler man egentlig ikke har råd til fordi det er det som er på mote eller det var det hun venninnen hadde eller den beste interiørbloggeren har. 

Jeg vet ikke om dette er noe dere opplever eller har opplevd? Eller kanskje du opplever det med noe annet men med lignende følelser?

Uansett... så er det jo viktig at en selv skal trives i eget hjem tenker jeg. Men hva liker jeg?  Stort spørsmål hehe 

Tenkte å vise dere noen bilder fra da jeg hadde Matrix på veggene og det var såååå poppis! Jeg var såååå giret og bare malte og malte. (malte to stuer og to ganger denne fargen. Litt for mye av det gode!!) hehe 

Klar for litt før og etter bilder?

 

Skal si mye har forandret seg ja... Men når jeg ser tilbake her så skal jeg innrømme at jeg liker dette også. Dette er altså før.

 

Her kommer etter.... Vi byttet om slik at der stuen var er det nå spisestue... Og lekekrok.
Som dere ser så er det de samme spisestuemøblene og gardinene.

 

Her under ser dere min gamle spisestue. Den har vi gjort litt større forandringer med da... Se under 


Etter....

.

Vi åpnet opp fra kjøkken inn i stuen. Det viste seg at det var en gammel dør inni veggen... Bokstavligatalt... 

Men vi er mer fornøyd med denne løsningen og lukket igjen den gamle døren på en ordentlig og fin måte.
Slik det er nå så vet jeg faktisk ikke helt hva jeg synes... tror jeg trenger inspirasjon.... 

 

#Interiør #blogg #husoghjem #stue

 

10 kommentarer

Anita Johansen

20.07.2015 kl.21:14

begge var flotte :-) Du har det kjempe fint

Daniel Miller

20.07.2015 kl.21:33

Er enig med deg! Interiør spiller nesten mer rolle enn mote :O Men utrolig fint du har det:)

Jochen von Grubling

20.07.2015 kl.21:37

Interiør og mote - en koselig nødvendighet..........ellers måtte vi står og går rundt naken hele tiden. Vanligvis så dette en ren nødvendighet. Men i det siste har jeg begynt å tenke faktisk over interiøret mitt. Det er noe man skal drives i eller med. Det er jo fint å komme hjem til en koselig eller ryddig hjem. Selvfølgelig overdriver noen. Men det er normalt.

Sentrumjenta

20.07.2015 kl.23:17

kjempe fint! :D ha en flott kveld videre :)

isadoras lille univers

21.07.2015 kl.08:58

Anita Johansen: Takk for det!

isadoras lille univers

21.07.2015 kl.08:58

Daniel Miller: Takk for det.

isadoras lille univers

21.07.2015 kl.08:59

Jochen von Grubling: hehe ja det er jo sant det!

isadoras lille univers

21.07.2015 kl.09:00

sentrumjenta: Takk for det=) Ha en fin dag!

Tone

21.07.2015 kl.09:54

Sant, mye press når det gjelder å ha det like fint som naboen eller venner. Jeg er litt rar da. Viktig for meg å ha det heeelt forskjellig fra andre. Jeg mener at det ikke er tingene og fargene i stuen som gjør den fin, men hva den får meg til å føle når jeg kommer inn. Har vært i noen helt perfekte styla hus helt uten sjel og varme. Selv kjøper jeg aldri møbler i butikk. Bare brukt og pusser opp, slik at de får en historie og at jeg er sikker på at vi er de eneste i hele universet som har en sånn. : :) Det løsna for meg når jeg fikk innstillingen om å kjenne hvem som var meg og omgi meg i dette, uten å skulle følge trend eller naboen. :) Men det er klart, man kan få mye inspirasjon fra interiørblad. Men det å løsrive seg og gjøre det til sitt eget, det tror jeg er kluet. :)Har forresten akkurat kjøpt inn maling for å male kjøkkenet candyrosa.

isadoras lille univers

21.07.2015 kl.10:04

Tone: Enig med den! Så spennende da! høres ut som et spennende hjem Tone! =) Og candyrosa høres veeeeldig fin ut! Ha en fin dag! Håper vi får se på bloggen din om d! ha en fin dag

Skriv en ny kommentar

isadoras lille univers

isadoras lille univers

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv