hits

Mer uterom

Litt mer interiør og uterom fra meg. Jeg har endelig klart å bli fornøyd med denne terrassen. hehe Skulle hatt litt mer blomster og flyttet den tujaen som står inn i bildet her men det får jeg ta på høsten en gang.
I sommer så har det blitt huset som har blitt prioritert  istedenfor ferie. Men ser ikke ut som at ungene har tatt skade av det. De har faktisk fått brukt fantasien sin og lekt ute masse! De har laget bondegård innhegninger av skiferavkapp og kuer av treklosser. Kjempe gøy! Og gøy å se at de forsatt har litt fantasi igjen. Ungene har syklet og hatt vannkrig (som riktig nok ga en kraftig forkjølelse) men de koste seg! Og nå har de fått seg trampoline så i går hoppet de til de la seg. 
Håper på mange flere morgener jeg kan nyte kaffen min her ute! Men er det ikke slik da at når fellesferien er over så kommer sommeren? hehe 


Ønsker alle en fin dag!!! 


#uterom #interiør #utekos #sommeren2015 #sommer #terrasse 

2 kommentarer

Anita Johansen

21.07.2015 kl.10:21

Ja du har det riktig flott :-) Ja håper at august kan bli fin :-)

isadoras lille univers

21.07.2015 kl.10:22

Anita Johansen: Takk <3 ha en fin dag Anita =)

Skriv en ny kommentar

isadoras lille univers

isadoras lille univers

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv