hits

Morsomhet fra barnemunnen

I dag var jeg og mine to minste på butikken for å handle litt til vi skulle få besøk av mine foreldre. Og da tenkte jeg at vi skulle spise noe i lag. Jeg hadde tanker om rubdstykker og noe godt pålegg. Jeg fant ut at reker ville være godt på en onsdag!

Jeg skuflet reker oppi en pose og så på leon som hadde sin egen handlevogn og spurte han "vil du ha rekene i din vogn?" Tanken min var at det ville nok være stas siden han hadde fulgt så veldig godt med når jeg skuflet oppi. Men leon sa "nei! Æss!" Så jeg tok posen i min kurv.

Når vi skulle spise så skrelte jeg en til han og sa "se her kan du få smake" han så på den, luktet på den og spurte "makk????" Jeg sa til han at det var reke og den smakte godt. Men han ville ikke ha den jeg tok den. Men han ville skrelle selv. Men jeg fikk spise de. Han var fast bestemt på at dette var makk!

#barnemunn #barn #sommer #mat #sommer2015

3 kommentarer

Anette

22.07.2015 kl.21:56

åh, det såg godt ut :)

Ha en riktig fin kveld <3

isadoras lille univers

22.07.2015 kl.23:51

Anette: takk for det :D

Tone

24.07.2015 kl.11:09

:) :)

Skjønner godt han tror det er makk. Men bare vent til han får smaken. :)

Skriv en ny kommentar

isadoras lille univers

isadoras lille univers

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv