hits

I det lune hjørnet

Sofabord Rakel / Bambu loungestol, valnøtt / Deco Vase H20cm Ø 13,5cm, Messing / Vase Delta / Louisa Lyslykt, Large, Zinc / Siri Lyslykt, Large, Kobber / Taklampe Safi Grande / Soft Brick Puff 120x60cm / Fiola Speil, Large, Tre/Metall
Hei på dere.... Litt inspirasjon her til både dere og meg... jeg har nå bestemt meg for å for en gang for alle gjøre huset til et hjem. Gjøre det lunt. Gjøre det litt meg.
Jeg elsker denne stilen! Jeg bare gjør det virkelig! og det er vell en av grunnene til at når jeg og min mann var på ferie sist alene og vi reiste til Egypt til et hotell som heter Makadi palace så var vi kun på hotell området. Nå var hotell området riktig nok ganske så stort. Men det å være omringet av vakkert interiør og vakre bygninger er noe spesielt synes jeg! Så nå er planen min å selge unna litt interiør og få inn nytt med tiden når jeg finner noe jeg liker. Nå er det på tide å¨trives i eget hus. Kanskje det til og med blir et hjem!?
#interiør #møbler #hus #hjem 
Innlegget inneholder annonselinker. 

3 kommentarer

Tone

24.07.2015 kl.12:04

Kjenner følelsen. :) Lykke til på en spennende reise med å lage hjem som er deg. :)

Y Brandt

24.07.2015 kl.12:12

Tone: takk for det:) ha en fin dag!

Anette

24.07.2015 kl.16:14

elsker den brune puten! Men så dyr:O

Ha en riktig fin dag <3

Skriv en ny kommentar

Y Brandt

Y Brandt

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Men også om min kroniske migrene, av den grunn at jeg håper jeg kan hjelpe noen der ute med mine tips og triks. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv