hits

insprirasjon

Jepp enda mer inspirasjon. Men denne gang uten reklame. Som jeg nevnte i sist innlegg så hadde jeg og samboeren min en kjærestetur men det er nå cirka 4år siden. Vi reiste da til Egypt, Hurgada. Hotellet som var gedigent het Makadi Palace. Og det var virkelig et palass! Området den gang var et område med 5 hoteller der det var forskjellige type hoteller som vanlig, badeland, spa og slikt. De holdt på å bygge voldsomt så nå er det når flere og mer å ta seg til. Det var mange resturanger på plassen og de hadde kjempe god mat! God service også! Når jeg skulle hente meg mat i bufe resturangen så kom det en kelner (noen ganger kokken) å bar tallerken for meg og de dro ut stolen for meg. Når jeg skulle legge meg ned på en solseng kom det en mann bort å lå ned hånduken for meg. Dette var et hotell med allinclusive og kelnerene kom til stadighet bort for å høre om vi var tørste om de kunne hente noe til oss og om vi hadde det bra. Livet var hærlig der!

Men en annen ting med stedet.... Det var helt magisk fint der! Jeg følte nærmest indre ro der! Under er det noen bilder jeg har tatt selv eller min samboer har tatt med meg på. Andre bilder er funnet på google.

Jeg bare elsker mønsterne og lyktene, formene....


Hvem kunne ikke tenke seg å bo slik?


Hva er din inspirasjon til dine interesser?

 

#Interiør #ferie #syden #egypt #hurgada #makadipalace #bygninger #fantastisk #drømme

4 kommentarer

Anita Johansen

25.07.2015 kl.08:17

Kjempe flott :-) Tenker detet var en kjekk ferie :-)

Henrik

25.07.2015 kl.08:18

Virker som en herlig ferie dere var på! Ha en god helg :-)

Jeg har forresten skrevet en tekst på bloggen min, som jeg veldig gjerne vil ha tilbakemeldinger på! Blir veldig glad om du vil ta en titt innom, lese og kanskje kommentere! :-)

isadoras lille univers

25.07.2015 kl.08:36

Henrik: Takk for det =) god helg til deg også =)

isadoras lille univers

25.07.2015 kl.08:36

Anita Johansen: Ja jeg skal tilbake dit en dag =) hehe Ha en fin dag =)

Skriv en ny kommentar

isadoras lille univers

isadoras lille univers

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv