hits

Min business

 

God morgen! 

I dag tenkte jeg å benytte muligheten til fortelle litt om hva jeg jobber med som jobb nr 2. Som jeg fortalte i forje innlegg så jobber jeg som forhandler for Forever Living. Jeg må si jeg elsker mitt nye liv med det! Jeg startet i august og har allerede fått så mye glede ut av det! Jeg har nå hatt ferie fra jobb nr 1 i ca 2 uker og jeg har jobbet hver dag med forever men jeg har bare kost meg hele veien! 

 Her er noen av mine favoritter  Argi+ og Forever Aloe vera Gel. Uten Argi hadde jeg ikke energi nok til å holde meg våken hele dagen. Mens nå er det som om jeg har flere timer i døgnet enn andre!  Helt fantastisk!! Hvis dette er noe du kunne tenke deg å prøve så skal du vite at det er hele 90 dagers fornøyd garanti! Ta en titt inn i nettbutikken her, jeg sender varer i hele Norge.

 

Ønsker du informasjon om det å være forhandler? Send meg en e post på yj@bkkfiber.no 

 

#foreverlifestyle #life #business #lovelife

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

isadoras lille univers

isadoras lille univers

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv