hits

Ny tur til Praha er bestilt!

Nesten så jeg bare har lyst til å skrive whooooooooooooohooooooo!

Da er Praha tur bestilt i april! Dette er en by som jeg er veldig glad i. Første gang jeg var der i 2010 var jeg der en måned med praksis innen helse. Og litt skole. Jeg og gjengen jeg reiste med var rundt å lærte om Tsjekkias historie og kultur. Så vi var blandt annet på diverse museumer som handlet om sovjet unionen, vi var i Terazin, slottet og i en kirke ved slottet. Alt gjorde inntrykk og vi fikk bli kjent med lokalbefolkningen. Noen har jeg enda kontakt med.

Neste gang jeg var der var det jentetur sammen med mine søstre og en venninne. Vi hadde en kjempe fin tur og tror koste oss skikkelig. Vi veide en leilighet i gamlebyen noe som jeg virkelig anbefaler å gjøre dersom du skal reise dit.

Praha er en av de vakreste byene jeg vet om. Folkene er kjempe hyggelige og det er mange ting som er verdt å se. Så dersom du ønsker å se flott arkitektur, god mat, hyggelige folk, billig shopping og flotte museum. Så ta deg en tur til Praha!

#Praha #reise #opplevelser

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Y Brandt

Y Brandt

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Men også om min kroniske migrene, av den grunn at jeg håper jeg kan hjelpe noen der ute med mine tips og triks. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv