hits

Trikset med å gå tur med barn

Jeg er veldig glad i å gå tur! I fjor gikk vi veldig mange turer sammen som en familie. Vi traff på en mann som var utrolig imponert han sa "hvordan får dere med dere barne på så lange turer?" Vell triks nr 1: ha alltid med nok premier. Som for eksempel frukt, lunsj, kjeks, en aktivitet på veien.

Tips 2: gå i barnets tempo! Det hjelper ikke å ha dårlig tid når du går med barn.

Tips 3: la barna se, ta og føle på det naturen har å by på. Når barna stopper opp hjelper det ikke å be de om å raska på. La barna bruke sansene sine og utforske!

Tips 4: la barna velge vei eller topp dere skal erobre. Dette gir ekstra spenning og mestringsfølelse hos barna.

Tips 5: vil barna snu, så snu. Da vil neste tur også bli gøy.

I dag har vi gått på fjell festning. Som er astfall hele veien opp. Så det var brøytet og saltet. Altså fin og barn vei opp til skogs stien. Det har vært kaldt i en periode her så ungene fant mange istapper og mye snøklumper og det ble mye å se på på veien opp. Da måtte jeg bare være med på morroen jeg også! Gutta seilet på is seilebane. På toppen fant vi tidenes bratte og perfekte akebakke. Vi bruke mye tid på lek i dag. Men vi kom oss opp og brukte omtrent to timer med lek oppe på toppen også.

#happykidshappylife #friluftsliv #tur #sotra #vinter #kids #familieliv #påturmedbarn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Y Brandt

Y Brandt

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Men også om min kroniske migrene, av den grunn at jeg håper jeg kan hjelpe noen der ute med mine tips og triks. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv