hits

Atter igjen

Det føles som at migrenen ingen ende vil ta. Jeg skulle vært på jobb men jeg klarte det ikke. Ingen medisiner som fungerer og begrensingene er mange og store. Ingen sitrus, sjokolade, vin eller alkohol generelt. Ikke for barn og ikke for kaldt, ikke ut å spise på grunn av støyet i store rom med mange som snakker og spiser, ikke ut på byen, ikke for skarpt lys, ikke innestengt luft, ikke for mørkt lys. Ja det er mye negativt. Men jeg har heldigvis mye positivt i livet mitt også!

Nå skal jeg hvile hodet litt også håper jeg at jeg kommer meg litt slik at jeg kan sjekke litt på nettet må jo være noen som har funnet nøkkelen til hvordan bli kvitt migrene eller leve bedre med den? I mellomtiden er det full fin sol ute som skinner igjennom gardinene. Nyt solen til de som får muligheten i dag!

#migrene #helse #livetmedmigrene #fustrasjon #uhelse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

isadoras lille univers

isadoras lille univers

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv