hits

Migrene løsning?

Før har jeg sett på migrene på lik linje som hodepine eller smerte som en får og blir bedre uten å måtte be om lege hjelp. Men nå som jeg har lest mer om migrene og lest mer om forskning rundt migrene har jeg fått ett nytt syn. Migrene er faktisk en nevrologisk sykdom jeg må ta medisin hver dag og ved siden av den bruker jeg medisin ved anfall (når jeg har mulighet. Det vil si når jeg ikke trenger å være kjørbar) jeg bruker også naturlige oljer som peppermynte. Og når har jeg begynt med kanel olje. Jeg vurderer også å prøve ut en del andre mulige ting som kan gjøre livet bedre.

Som et tips fra min kjære. Som jeg må innrømme jeg inne var helt med på. Men som virker litt da. Og det er å bruke brillene mine blææææ. Nå har jeg ikke egentlig sånne typer briller jeg skal bruke hele tiden. Men nå begynner jeg å bli desperat etter å blir bedre da jeg skal på reise og vil jo så klart ha mest glede og utbytte av turen!

#migrene #life #helse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Y Brandt

Y Brandt

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Men også om min kroniske migrene, av den grunn at jeg håper jeg kan hjelpe noen der ute med mine tips og triks. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv