hits

Et desperat skrik om hjelp

I det siste har jeg verken vært helt om dagen eller natten og ihvertfall ikke på bloggen. Jeg har ligge paddeflat med migrene for det meste og ellers tvunget meg selv til å gå på jobb for å så hvile før og etter. Livet er hardt for alle i perioder og når det står på som verst føles det som det ingen ende vil ta. Heldigvis har jeg god støtte i min kjære samboer som gjør det han kan.

Søndag var helt grusom. Jeg hadde migrene og ikke nok med det så jobbet jeg også. Når jeg kom hjem la jeg meg med en gang og våknet klokken ett av et ekkelt mareritt. Etter disse marerittene som jeg får av medisinene pleier det å være vanskelig å sovne igjen. Og intet unntak denne gangen to timer senere så jeg på klokken. Så frustrerende!

Morgenen etter ringte jeg klokken 0800 til lege kontoret. 30 minutter etter kom jeg igjennom og fikk grene meg til en time i desperasjon!

Det hele endte i henvisning videre og nye doser og medisiner og en fem dagers sykemelding.

Jeg må si at jeg var totalt desperat for å komme ut av smertehelvetet som hadde da var over en uke. Heldigvis gikk det min vei.

Nå begynner det å bli litt forskjellig jeg har prøvd ut. Det som ikke ligger i haugen er imigran. Jeg må si at jeg føler litt effekt av den nye anfalls medisinen Naproxen. Så det er full jubel! Alt hjelper! Nå skal jeg sove og virkelig utnytte sykemeldingen jeg fikk til å slappe av for fult (det vil si utenom de tingene en mor må gjøre) man kan liksom ikke sykemeldes fra mammarollen Hehe.

Neste innlegg skal dere få se litt av andre ting jeg bruker mot migrenen som ikke er medisinsk.

Goood natt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

isadoras lille univers

isadoras lille univers

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv