hits

Hobby, demens forebyggende, kos. Alt i en?

Strikke trenden er hottere enn noen gang. Men tenker damene på strikk og drikk -kveldene. hvilken helsegevinst strikkingen deres kan ha? Forskning viser at strikking på lik linje som kryssord og annen hjernetrim kan være forbyggende mot demens. I generasjoner bak meg har kvinner strikket for å skaffe nye klær til kjære og nære. Min bestemor, min mor, mine søsken, jeg og nå er min minste begynt så vidt å strikke.

Jeg strikker mest fordi jeg liker det. Og det er avslappende, det gir meg mye glede i det at jeg kan skape noe som jeg og andre kan ha på oss. Det er en nyttighets følelse og mestringsfølelse som er godt å kjenne på!

Strikker du? Har du tenkt på hva strikking i sin helhet gjør for deg? Vet du at strikking måles på lik linje på avslappende aktivitet som yoga, og meditering? I kveld skal jeg kose meg med strikking og Hart of Dixi! Hva er dine planer for fredagen?

God helg!!!

#helg #helse #strikking #hjernetrim

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

isadoras lille univers

isadoras lille univers

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv