hits

La det spire!

Det er utrolig gøy å se at grønnsakene spirer. Altså planten. Hehe i går kveld ble det litt omplanting av noen av plantene jeg må finne frem litt flere Potter. Så i går måtte noen av de blomstene som aldri blomstrer vike. Jeg er litt mer på den at forandring fryder og det gjelder også i blomsterkassene Hehe.

Her ser dere et super dårlig bilde av muligens en agurkplante. Jeg hadde merket alle de små pottene men.... merkingen er borte på mystefistisk vis! Men men merker hva som er hva når grønnsakene kommer! Hehe Neida noen av plantene kjenner jeg godt igjen ettersom at jeg har sådd noen av de flere ganger før.

Ellers har dette vært en veldig fin morgen. Vesla våknet klokken 0700!!!!! Grøss men men kaffe i koppen og strikketøy i hendene og deilige rundstykker til frokost så er vi alle fornøyde. I morgen fylle denne vesle snuppa vår fire år så da blir nok denne dagen brukt til forberedelser til i morgen! Men først skal hun feire en venninne som er fylt fire år!

Vi blogges!

#familieliv #småbarnsliv #mamma #grønnsaker #spire #greens #grønnsakshage

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Y Brandt

Y Brandt

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Men også om min kroniske migrene, av den grunn at jeg håper jeg kan hjelpe noen der ute med mine tips og triks. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv