hits

En ny skatt fra Pandora

Jeg er trofast følger av Pandora på Instagram. Jeg har mange mange smykker jeg ønsker meg. Men den siste tiden har det vært en ring som virkelig har tatt min oppmerksomhet når jeg har åpnet instagrammen min. Og det er krone-ringen. OMG! Når jeg endelig var nødt til å reise til byn og hadde litt tid til overs så måtte jeg inn å sikre meg en kronering i sølv! Jeg er meget fornøyd og det blir neppe den siste. Jeg er Inlove!

Hvis jeg noen gang blir gift så blir min ring fra Pandora! Helt 100% sikkert! Føler virkelig Pandoras smykker er meg! Romantiske på sitt vis, i tråd med vårens elemnter. Jeg smelter og dette høres ut som en annonse men det er det ikke jeg er bare så begeistret og så happy over at jeg fikk sjansen til å kjøpe denne ringen.

Må si det er kjempe kjekt med nye følgere både her på blogg og på Instagram!

Ha en god natt!

#pandora #smykke #ring #krone #tiara #inlove #fab

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

isadoras lille univers

isadoras lille univers

30, Bergen

Hei på dere flotte folk! Jeg er mamma tre, to gutter og en jente. Jeg ønsker å vise frem litt om vårt liv og påfunn i hverdagen men også fortelle om saker jeg brenner for og mine interesser. Kontakt meg gjerne på y.johansen@icloud.com eller send meg en melding. Hvis du lurer på noe.

Instagram

Kategorier

Arkiv